Stand Up Paddle i Skjold

Kære skjolder,

Vil du prøve at stå på et SUP, ”Stand Up Paddel”, er der mulighed for det i Skjold fra den 7. til den 12. juni 2019.

Torsdag aften, 6. juni, kom Bjørn Thomsen fra organisationen ”Bevæg dig for livet” til Skjold medbringende en trailer med 6 SUP boards plus udstyr.

Traileren står i Skjold til onsdag aften, 12. juni. I denne periode er der mulighed for at prøve disse.

6 af klubbens medlemmer havde meldt sig til at prøve at bevæge sig på et board.

Efter en kort introduktion til udstyr og teknik hoppede alle fra pontonen over på brættet.

De fleste deltagere fandt hurtigt balancen og padlede rundt i havnebassinet foran klubben.

Desværre rullede et tordenvejr ind over klubben og vi fik kun en times tid til introduktionen.

Alle var enige om at det stå på en SUP ikke er så svært, som man måske havde troet.

Alle er indstillet på at dele deres erfaringer med resten af klubbens medlemmer.

Der er ikke tale om instruktion, kun om en introdiktion, hvor man deltager på eget ansvar.

Hvis der viser sig at være interesse for det blandt klubbens medlemmer, har Skjold mulighed for at hyre en instruktør til at komme og give et 4 timers kursus i færdighederne.

Derfor inviteres du til at komme i klubben en dag i løbet af de næste 5 dage og prøve disciplinen.

Der bliver på ”Rokort” sendt meddelelser om tidspunkter, hvor en eller flere af torsdagens deltagere vil være til stede i klubben og vil hjælpe andre medlemmer med at prøve at stå på SUP.

Torsdag aftens deltagere var: Johanne og Johanne (URO), Mikkel (kajak), Michael (kajak), Niels Ulrik (inrigger), Joan (senior) Eva (senior) og Ingegerd (senior).

Er du interesseret i SUP, så check ”Rokort” for information om mulighed for introduktion til dette, eller kontakt en af torsdagens deltagere.

Vi håber på stor interesse,

På bestyrelsens vegne.

Bente Henriksen