Ungdomsroning

Ungdomsroning i Skjold foregår tirsdage og torsdage kl. 16:30-18:30 og er for dig, der er mellem 12 og 18 år og som kan svømme 800 meter.

ungdom

Roning er først og fremmest god motion i frisk luft og med en vild udsigt. Men ungdomsroning i Skjold er også meget mere:
–          gode oplevelser
–          nye venskaber
–          varieret udendørssport
–          et stærkt fællesskab
–          sjove udfordringer
–          hyggelige omgivelser
–          højt til loftet

I løbet af sommerperioden mellem standerhejsning (april) og standerstrygning (oktober) foregår træningen primært udendørs, dog altid med forbehold for vind og vejr. Efter standerstrygning træner vi indendørs, hvor der i roklubben er tilbud om både svømning, gymnastik, pilates, ergometerroning og ro-spinning.

Ud over den daglige træning tilbyder ungdomsafdelingen og Skjold også deltagelse i forskellige andre arrangementer. Herunder kan nævnes weekendture til Skjolds sommerhus i Nivå, klubmesterskaberne, fællesspisning, grill-aftener, træningsweekender og meget mere.

Du er velkommen til at komme ned og sige hej, og prøve at være med og se om det er noget for dig at være en del af ungdomsafdelingen i Skjold. Du skal blot huske tøj til at bevæge sig i, skiftetøj, håndklæde og drikkedunk.

Vores adresse er Strandvænget 51 og du er velkommen både tirsdage og torsdage omklædt senest 16:30.

Mange hilsner fra Frederikke Bay Toft, ungdomstræner i Roklubben Skjold

Hvis du er interesseret i at høre mere så kontakt:

Frederikke Bay, ungdomstræner: frederikkebay@hotmail.com