Vinteraktiviteter

Hej Skjoldere.

Vinterprogrammet er for alle, og med professionelle undervisere på. Det er en god mulighed for motion i vinterhalvåret – og ikke mindst til at se sine klubkammerater. Vintertilbuddene er åbne for alle. Kontakt medlem@roklubbenskjold.dk hvis du ønsker at deltage og ikke er medlem af Skjold.

I første uge efter standerstrygning begynder vintersæsonen med forskellige motionstilbud.
Husk at man kan komme og følge holdene, når man har tid og lyst, eller komme en enkelt gang imellem i hele sæsonen.

God vintersæson.

Vinteraktivitetsudvalget

ZUMBA FITNESS
Mandag kl. 18.00- 19.30 med Susanne Arnoldus.
Zumba er livsglad og effektiv træning for alle uanset alder og kondital. Vi fester os i form til god musik fra hele verden, og danser til en masse forskellige rytmer. Til enkle trin i korte serier får du styrket muskler i mave, ryg, ben, balder og arme – ja hele kroppen. Du får trænet kondition, koordination og balance, og løftet dit humør.
Første gang er mandag d. 29. oktober

PILATES
Onsdag kl. 17.30-19.00 med Camilla Bjerre.

Pilates er en træningsform, hvor der er fokus på holdning, vejrtrækning og kvalitet i øvelserne. Vi arbejder primært liggende, og øvelserne foregår i et langsomt og glidende tempo.

Pilatestræning øger smidighed, styrke og kropsbevidsthed, og kan dermed være med til at afhjælpe eventuelle skader samt forebygge sådanne. I træningen indgår der bl.a. bolde og flexbånd.

Første gang er onsdag den 31. oktober.

EFFEKTIV TRÆNING
Torsdag kl. 17.30-19.00 med Sandra Rasmussen.

Træning af hele kroppen til glade rytmer og cirkeltræning. Vi får pulsen op, mens vi styrker hele kroppen både med dens egen vægt, men også med diverse redskaber så som bolde, håndvægte, elastikker mm.
Vi slutter af med mave- og rygtræning samt udstrækning. Alle kan deltage, da hver øvelse tilpasses den enkeltes form og styrke.

Første gang er torsdag d. 1. november.

NYT: SVØMNING Lørdag 15.30- 17.00 indtil februar.

Lørdag kl. 15.30 – 17.00 ved Petra Norberg Kristiansen i Øbrohallen, Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 København
De første tre kvarter får ungdomsroerne undervisning, og de sidste tre kvarter kan alle andre træne teknik med læreren eller svømme efter eget hoved.
Petra er tidligere konkurrencesvømmer, og kan undervise i de forskellige svømmestilarter. Hun giver gerne et fif eller to til at forbedre dit svømmetag – hvis du ønsker det.

Hvis du vil tage den årlige svømmeprøve så sig til Petra, at du enten vil tage en 300 m eller en 800 m svømmeprøve.

Ved indgangen skal du sige, at du kommer fra Skjold – for at komme gratis ind.

Indtil videre har vi tid i Øbrohallen om lørdagen til og med februar.

Første gang er lørdag. d. 6. oktober

Seniorgymnastik tirsdag og onsdag