Skjold på Facebook

Skjold har flere grupper på Facebook.

Den gruppe, der vises på forsiden af hjemmesiden, er en åben gruppe. Den kan alle Facebook-brugere både læse og skrive i. Formålet med den er først og fremmest at være Skjolds ansigt udadtil på Facebook.

Herudover har vi 4 lukkede grupper, som man skal være medlem af Skjold for at få adgang til. Det er disse 4 grupper, vi bruger til intern kommunikation i klubben. Vi ved godt, at der er enkelte, der ikke vil være Facebook-brugere, men da Facebook er så effektivt et værktøj til kommunikation, invitationer til fester og arrangementer osv., har bestyrelsen besluttet, at Facebook fremover er vores værktøj til kommunikation mellem klubmedlemmer.

Hvordan finder man de 4 lukkede grupper?

soegefelt

Skriv Roklubben Skjold i Facebook-søgefeltet. Så kommer alle grupperne frem:

grupper

Ud for de 4 lukkede grupper er en “Bliv medlem” knap. Klik på de grupper, du vil være medlem af. Efter kort tid vil en af administratorerne godkende dig. Det får du en mail-besked om.

Gruppen Generelt bør alle skjoldere være medlem af. Det er her meddelelser, invitationer og orienteringer, der vedrører alle, bliver bragt. De tre andre grupper (robåd, kajak, senior) kan du vælge efter interesse.