Om medlemsskab

Vi har mange forskellige tilbud i Skjold. Vi afholder kurser i både inriggerroning, turkajakroning og havkajakroning. Kommende kurser vil blive opslået her på hjemmesiden. Har du spørgsmål, så kontakt vores instruktionschef, Mona Steensbro (instruktion@roklubbenskjold.dk) eller vores kajakchef (kajakchef@roklubbenskjold.dk).

Hver tirsdag og onsdag formiddag mødes klubbens seniorer – om sommeren til roning og om vinteren til gymnastik, efterfulgt af en sildemad og en ostemad med tilbehør. Er du interesseret i at høre om seniorroning, så skriv til Topper.Ungdommen har deres egen træner – Frederikke – og mødes hver tirsdag og torsdag eftermiddag. Hvis du er interesseret i at høre om ungdomsroningen, så skriv til Frederikkebay@hotmail.com.

Her kan du hente indmeldelsesblanketten:

Indmeldelsesblanket

Her kan du tilmelde dig et rokursus:

Tilmelding til rokurser

For at blive medlem skal du kunne svømme 300 m (inriggerroer) eller 800 m (kajakroer). Du kan tage svømmeprøven i de fleste svømmehaller. Bed en livredder om at kontrollere og udfylde blanketten, som du kan hente her:

Svømmebevis

Før du bliver frigivet får du en gennemgang af vores killingehæfte, som giver dig den  grundviden, som det forventes at alle frigivne roere i Skjold er i besiddelse af.

killingehæfte